Ovim znakovima će se promeniti život do kraja zime! Proverite da li ste vi među njima

 

Trenutno je Jupiter u Ribama, koji donosi duhovnost pred svega i priliku da shvatimo život van ustaljenih okvira.

 

Do kraja zime, Ribe, Jarčevi, Bikovi i Škorpije imaju šansu da zablistaju. 

pexels.com Horoskop

RIBE – Jupiter je u vašem znaku nakon 12 godina, tako da je vreme da se snovi pretvore u javu. Iako možda trenutno tako ne deluje, ovo je period konkretizacije planova, pa će vas februar iznenaditi sa povoljnim mogućnostima na poslovnom i privatnom planu. Planete u Jarcu donose vam priliku da ostvarite ciljeve uz pomoć prijateljskih kontakata. Ovo je vreme kada treba da rizikujete, jer planete rade za vas, a svaka vrata će vam biti otvorena. Mnogi pripadnici vašeg znaka će odlučiti na brzinu da se venčaju.

JARAC – Neobična planetarna gužva u vašem znaku donela vam je ljubav pre svega. Iako niste navikli da razmišljate o emocijama, ovo je jedna od najvažnijih životnih lekcija. Ljubav će porušiti sve barijere i pokazati vam koliko jedan običan susret može da promeni sve. Stižu vam dobri ugovori i lepe vesti do kraja zime.

 

OVO JE NAJBOLJI ZNAK ZA BRAK! Ćutljivi, oprezni i tajanstveni, a jednu stvar nikada NE RADE OVO JE NAJBOLJI ZNAK ZA BRAK! Ćutljivi, oprezni i tajanstveni, a jednu stvar nikada NE RADE MARS U JARCU! Stigao je moćan ASTRO PERIOD – posvećenost ciljevima! A ovo su DATUMI koji će promeniti našu SUDBINU, a nekome doneti NOVAC MARS U JARCU! Stigao je moćan ASTRO PERIOD - posvećenost ciljevima! A ovo su DATUMI koji će promeniti našu SUDBINU, a nekome doneti NOVAC

 

BIK – Dobro postavljena planete donose vam priliku da pormenite svoj život. Iako se opirete promenama, uvidećete da je to pravo i jedino rešenje.

 

ŠKORPIJA – Feberuar če vam već doneti lepe vesti i nove poslovne ponude. Imaćete prilike na svakom koraku. Mars i Venera u konjukciji donosi vam snažnu ljubav i period koji treba da iskoristite za nešto novo. Možete lako da se zaljubite kao nikada u životu.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar