Marijana Zonjić iznela ŠOK DETALJE iz veze pevačice i manekena, Džehverovićeva mu NAPRAVILA HAOS!

– Mi se prvi put sad upoznajemo, ali on je meni slao poruke još dok je bio u tajnoj vezi sa Teodorom, ona mu je zamerila na tome. Ja sam bila u Zadruzi 2 kad su te poruke izašle, to su moje drugarice izašle, on mi se naljutio jer mu je Teodora pravila probleme i onda me je blokirao. Nakon toga me je odblokirao, zvao da se vidimo, ja nisam mogla, on me blokirao. Onda je prošao period, javio mi da se vidimo kad sam bila sa Igorom. Ja sam mu rekla da imam dečka, on me opet blokirao. Pitala sam ga da li me je odblokirao, kaže da ću morati da zaslužim. Lep je dečko, sve su poludele za njim. Sviđa se Sanji, Ani, i jednoj i drugoj, Aleks se sa njim dopisivala, ne MC Aleks, Aleks Mima – otkrila je Marijana.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official Marijana Zonjić

Inače, i ranije se pisalo da je Ranković varao Teodoru sa Natašom Radan i Sanjom Stanković.

Podsetimo, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su vezu započeli u prvoj sezoni „Zadruge“. Važili su za jedan od najlepših parova, ali je ubrzo nakon izlaska iz rijalitija usledio krah njihove veze. Razlog nije bio poznat, a sada kako se spekuliše to je bilo zbog Rankovićevog neverstva.

Džehverovićeva sada uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem , dok je Anđelo nedavno postao učesnik pete sezone „Zadruge“.


Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar