Evo čime se bavi Helena Topalović! Nedavno je stala na ludi kamen, a sada pokrenula ozbiljan biznis!

– Iskreno, ne sećam se, ali mi je bilo bitno da je izabrala pravog čoveka, koji je po meni dobar i onakav kakav treba da bude – rekao je Topalko i otkrio kako se slaže sa Heleninim suprugom:

– Odlično. Moj Gago i ja posedimo, razgovaramo, družimo se kada nam vreme dozvoli. On je mnogo više u poslu nego ja, ali sjajan je.

Novak Đurović Milan Topalović Topalko

Topalko je otkrio da li mu je žao što Helena nije krenula njegovim stopama i uplovila u svet muzike.

printscreen instagram/helena_topalovic Helena Topalović

– Ne, naprotiv. Od malih nogu sam je odvlačio od te pomisli. Majka i otac su joj pevači, tako da nema potrebe da i ona to bude. Iako ima talenta, uvek sam joj govorio da pronađe nešto a da to ne bude javna scena. Da je baš bila uporna, ne bih joj stajao na putu. Helena se sada bavi ozbiljnim biznisom sa svojim suprugom. U pitanju su nekretnine, tako da sam veoma ponosan na nju – rekao je Topalko, koji je otkrio koji ga je naslov u medijima najviše naljutio.

ŠOK PRIZOR NA NOMINACIJAMA U ZADRUZI! Dušica zanemela zbog neprijatne situacije u studiju – evo šta se desilo! (VIDEO) ŠOK PRIZOR NA NOMINACIJAMA U ZADRUZI! Dušica zanemela zbog neprijatne situacije u studiju - evo šta se desilo! (VIDEO) DALILA I CAR UHVAĆENI KAKO RADE OVO! Bivši ljubavnici iskoristili priliku dok su zadrugari spavali – kamera sve zabeležila! (VIDEO) DALILA I CAR UHVAĆENI KAKO RADE OVO! Bivši ljubavnici iskoristili priliku dok su zadrugari spavali - kamera sve zabeležila! (VIDEO)

– Naslov koji me je najviše naljutio je da imam rak grla i da sam propao finansijski – otkrio je pevač.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar