Anđelo varao Teodoru! Slao poruke ovoj zadrugarki! Raskrinkala ga pred svima

Ona je iznela do sada nepoznate detalje o Anđelu koji je pre nekoliko dana ponovo ušao u „Zadrugu“

Instagram Marija Zonjić

– Mi se prvi put sad upoznajemo, ali on je meni slao poruke još dok je bio u tajnoj vezi sa Teodorom, ona mu je zamerila na tome. Ja sam bila u “Zadruzi 2” kad su te poruke izašle. On mi se naljutio jer mu je Teodora pravila probleme i onda me je blokirao. Nakon toga me je odblokirao, zvao da se vidimo, ja nisam mogla, on me blokirao. Onda je prošao period, javio mi da se vidimo kad sam bila sa Igorom. Ja sam mu rekla da imam dečka, on me opet blokirao. Pitala sam ga da li me je odblokirao, kaže da ću morati da zaslužim. – rekla je Marija.

instagram/teodoradzehverovic Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

Ona je dodala da joj se Anđelo sviđa:

– Lep je dečko, sve su poludele za njim. Sviđa se Sanji, Ani, i jednoj i drugoj, Aleks se sa njim dopisivala, ne MC Aleks, Aleks Mima – otkrila je Marijana.

ANĐELO RANKOVIĆ NOVI UČESNIK ZADRUGE 5! Šok odluka Velikog šefa – otkrio koje zadrugarke mu se sviđaju! ANĐELO RANKOVIĆ NOVI UČESNIK ZADRUGE 5! Šok odluka Velikog šefa - otkrio koje zadrugarke mu se sviđaju! TARA RASKRINKALA ŠA Znam da si me varao BIO SI SA OVOM MOJOM DRUGARICOM TARA RASKRINKALA ŠA Znam da si me varao BIO SI SA OVOM MOJOM DRUGARICOM

Inače, i ranije se pisalo da je Ranković varao Teodoru sa Natašom Radan i Sanjom Stanković.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar