Na RTS-u vesti o atentatu na predsednika očigledno nisu bitne! Vest o atentatu posle sporta

Televizija koja bi po definiciji i zakonu morala da objektivno informiše sve građane vest o pripremi atentata na predsednika Aleksandra Vučića objavila je u “Dnevniku 2” tek u 19:59, na samom kraju informativnog programa, iza vesti o korona brojkama, fiskalnim kasama, iza saopštenja Boška Obradovića, iza priče o cenama hrane u svetu i saopštenja zapadnih ambasadora…

Šokantna vest, dakle, da je Evropol zvanično dojavio MUP Srbije da atentat na šefa države sprema šef narko-mafije Radoje Zvicer, za RTS maltene nije vest!?!

Bilo bi zato vrlo interesantno kada bi Žuti Bujke i njegov Nenad LJ. Stefanović objasnili kako je to i zašto zvanično potvrđena vest o atentatu na predsednika manje značajna od vesti o nekom tamo saopštenju nekog tamo ambasadora?!

Mada, ko će ga znati, da je atentat izveden, da je Aleksandar Vučić ubijen, verovatno bi vest o tome na RTS bila plasirana pre vesti o zameni fiskalnih kasa.

SRBIJA NE SME I NEĆE DA DOZVOLI ZVERIMA DA JE METKOM ZAUSTAVI! SRBIJA NE SME I NEĆE DA DOZVOLI ZVERIMA DA JE METKOM ZAUSTAVI! Ministar Stefanović: Informacije o planu da se izvede atentat na predsednika Vučića veoma ozbiljne Ministar Stefanović: Informacije o planu da se izvede atentat na predsednika Vučića veoma ozbiljne

Mada, nije smešno. Strašno je. Strašno je to što samozvani “profesionalci” rade na RTS!

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar