Zaustavlja metke – novi luksuzni iPhone 13 VIDEO

Proizvođač luksuznih telefona, ponovo je kreirao iPhone 13 sa nekim zanimljivim karakteristikama.

Izvor: B92, GSMArena četvrtak, 16.12.2021. | 08:40 Podeli Foto: Ben Harding / Shutterstock.com

Foto: Ben Harding / Shutterstock.com

Pre više od godinu dana, ruski proizvođač Caviar je predstavio modifikovane verzije telefona iz iPhone 12 serije, kojima je su uklonjene sve kamere, a namenjeni su korisnicima zabrinutim za sigurnost.

Sada brend, poznat po proizvodnji luksuznih telefona, ima verziju 2.0 ovih telefona. Novina je dodatak oklopa otpornog na metke (BR-2 klase 2), koji je kreirao brend NPO TCIT, čija su specijalizacija oklopna vozila i borbeni helikopteri.

Stealth 2.0 iPhone 13 Pro/Pro Max modeli se promovišu kao toliko snažni, da mogu da izdrže metak iz pištolja, nakon čega i dalje ostaju funkcionalni.

Caviar ima i verziju telefona, kreiranu od titanijuma visokog uticaja, koji takođe može da „preživi“ metak iz pištolja i ima sva četiri kamera senzora netaknuta.

Biće proizvedeno svega 99 Stealth 2.0 iPhone 13 Pro/Pro Max telefona. Zainteresovani će moći da izaberu između iPhone 13 Pro ili Pro Max modela sa 128GB ili do 1TB skladišnog prostora.

Najjeftinija verzija ovog telefona ima cenu od 6370 dolara, dok najluksuzniji 13 Pro Max sa 1TB skladištem košta 7980 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar