Stiže verzija Uncharteda za PlayStation 5 i PC

REMASTERI i rimejkovi igara očigledno će biti primetan trend u prelaznom periodu između dve generacije konzola, a vrlo verovatno i kasnije.

Izvor: B92, index.hr ponedeljak, 13.12.2021. | 16:30 -> 19:30 Podeli

Pored toga, očigledan je trend ublažavanja rigidnosti ideje „ekskluzivnosti“, pa je donedavno beskompromisni Soni sve skloniji da svoje ekskluzive obezbedi PC igračima.

To će biti slučaj i sa predstojećom Uncharted: Legacy of Thieves kolekcijom, koja će se pojaviti 28. januara u poboljšanoj verziji za PS5 i kasnije za PC.

To je kolekcija koja kombinuje dve prefinjene verzije igara Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: Lost Legacy.

Što se poboljšanja tiče, to je pre svega vizuelni rad (Fidelity mod, 4K rezolucija i 30 FPS), ali postoji Performance + mod za one koji imaju televizore sa ekranima od 120 Hz, koji će omogućiti reprodukciju od 120 fps u rezoluciji 1080.

Naravno, tu su i poboljšanja vezana za nove karakteristike petorke, tako da govorimo i o 3D zvuku i haptičkim mogućnostima novih kontrolera.

Takođe treba napomenuti da će cena igre za jednog igrača biti 50 dolara (za više igrača je izbačen) za one koji će kupovati igre samo u ovim verzijama ili će platiti samo nadogradnju od 10 dolara ako već poseduju igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar