Samsung najavljuje ultimativno „Ultra“ iskustvo VIDEO

Samsung će u februaru održati svoj sledeći Unpacked događaj, tokom kojeg se očekuje objava kompanijine nove linije Galaxy S22 telefona.

Tokom objave, TM Rot – predsednik i šef poslovanja kompanije Samsung Electronics je istakao da nas očekuje „najistaknutiji uređaj iz S serije, koji je ikada kreiran“.

Ovo je jasan znak da će biti objavljen model, koji će zameniti Galaxy Note seriju i imaće podršku za Samsung S-Pen pametnu olovku.

Samsung takođe potencira Galaxy S22 Ultra model rečenicom: „Spremite se za ultimativno Ultra iskustvo“.

Korisnici Galaxy S21 Ultra modela već mogu da koriste S-Pen, ali olovka nije smeštena u slot na telefonu. Pored toga, prateća futrola čini telefon nezgrapnim. To bi trebalo da se promeni od februara.

U svojoj najavi, zvaničnik Samsunga opisuje i iskustvo u segmentu kamera, ističući da će korisnici imati mogućnost da kreiraju najbolje i najsvetlije noćne fotografije i video klipove koje su ikada napravili telefonom. Tokom dana će uživati u snazi, brzini i alatkama za fotografisanje.

Samsung nije objavio zvanični datum predstavljanja Galaxy S22 linije, a glasine od ranije su pominjale da će to biti 8. februar.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar