Razglednica najbitnijih događaja u godini – nova opcija za Facebook i Instagram

Meta predstavlja novu karakteristiku „Year in Review“, koja stiže na Facebook i Instagram.

Izvor: B92, TechCrunch petak, 10.12.2021. | 11:41 -> 20:00 Podeli Foto: tanuha2001 / Shutterstock.com

Foto: tanuha2001 / Shutterstock.com

Korisnici na Facebooku moći će da podele personalizovanu karticu „Year Together“ (godina zajedno), koja naglašava prijatelje, emocije, mesta i ljude koji su im, bar prema algoritmu, bili najvažniji u 2021. godini.

Novo iskustvo će biti ubačeno u feed i obuhvata aktivnosti na platformi tokom 2021. godine, a potom ih smešta u razglednicu koja se može deliti. Razglednica je dostupna od danas do 30. decembra, kako navodi TechCrunch.

Korisnici Instagrama „Playback“ osvrt mogu objaviti kao vremensku kapsulu u okviru svog Story-ja. Za aktivaciju ove funkcije potrebno je objaviti više od tri priče ili imati aktivnu opciju arhiviranja Stories sadržaja. Platforma će predložiti koje priče želite da objavite, ali ih uvek možete odabrati i sami.

Prošle godine je Instagram korisnicima pružao mogućnost izrade osvrta na proteklu godinu, a mogli su da objave do devet slika u kolažu. Ovoga puta, tu je metod u okviru aplikacije, za deljenje sadržaja za kraj godine.

Facebook i Instagam će novu funkciju ponuditi u vidu predloga, a korisnici će uvek imati opciju da je uređuju po svom nahođenju. Meta ističe da će obe opcije postati dostupne globalno tokom narednih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar