Prijatelji sajta

Prijatelji sajta

Mashineria

AGREGATI ZA STRUJU, DIZEL AGREGATI ZA STRUJU, TRAKTORSKI GENERATORI, PUMPE ZA VODU I MULJNE PUMPE

Elitas Belgrade

ELITAS d.o.o. za Vas projektuje i izrađuje svetleće reklame vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna.

Mister potrčko

Dostava svega što Vam je potrebno na područiju Beograda

KGB Akadamija

NAJKVALITETNIJI INTENZIVNI KURSEVI KNJIGOVODSTVA U SRBIJI

Agregati za struju

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Otkup bele tehnike

Vršimo otkup ispravnih ili neispravnih veš mašina, televizora, šporeta, zamrzivača, frižidera i ostale proizvode bele tehnike. Kao i otpadno gvozdje, lim, obojene metale (bakar, mesing, aluminijum, olovo, prohrom), elektromotore, transformatore, bakarne i aluminijumske kablove, stare menjače od automobila.

Servis mobilnih telefona i računara

Bavimo se prvnestveno brzim i isplatljivim popravkama mobilnih telefona i laptop računara. Vreme je jedan od najbitnijih faktora u današnjem društvu, zato se i trudimo da svaki uradjaj na servisu dijagnostikujemo, popravimo i vratimo vlasniku u što kraćem periodu. Radimo servis svih vrsta mobilnih telefona

ASV Pack - Novi Sad

A.S.V. PACK je osnovana 2015.godine kao firma koja se bavi proizvodnjom mašina za pakovanje, automatizacijom sistema uz inovatan pristup napredne tehnologije i znanja.

Rancsin Transport Hamburg

Aller Sorten und Gewichte in ganz Deutschland und der EU. Mit unseren besten Fahrzeugen und unseren erfahrenen Berufskraftfahrern garantieren wir den besten Transport Ihrer Sachen zu jedem Ziel Erfahren Sie mehr über uns:

Otkup stare bele tehnike

Vaše je samo da pozovete i naši iskusni i obučeni radnici će doći do vas u rekordnom roku. Za Beograd i okolinu naša vozila su Vam na raspolaganju od 07 – 23 h, svakog radnog dana. Pozovite…

Escape room EscapeMania

Jedinstvene escape room igre za sve generacije. Oprobajte se u ovoj nesvakidašnjoj avanturi na Terazijama br.38 u Beogradu. Na raspolaganju su vam 4 sobe u kojima putujete u svednjevekovnu englesku, veštičiju kolibu, Jugoslovnesku kafanu ili tuđi stan nakon ludog provoda. Vidimo se.

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar