Зрењанин, дечак секиром тешко повредио момка и његову мајку

Дечак, који је напад извршио секиром и ножем, 57-годишњој жени и њеном 17-годишњем сину нанео је тешке тешке телесне повреде опасне по живот, због чега су хитно превезени у Клинички центар Војводине, сазнаје РТС.

Полиција је привела дечака, као и његове родитеље. Ухапшеном оцу починиоца, одређено је задржавање за кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица, а за исто дело иде и мајци кривична пријава у редовном поступку.

Несрећа се догодила у селу Радојево у општини Нова Црња, незванично сазнаје РТС. Жена је наводно секиром задобила повреде по глави, док је њен син задобио више убода ножем у пределу груди и секиром у пределу главе.

Из службе за односе са јавношћу Клиничког центра Војводина саопштено је да је пацијенткиња В. С. (1966. годиште) примљена је на Клинику за неурохирургију КЦВ преко Ургентног центра због повреде главе.

Након пријема у Ургентни центар КЦВ спроведена је адекватна дијагностика и примарни хируршки третман. Пацијенткиња је стабилног општег стања хоспитализована на Клиници за неурохирургију, где се спроводи даљи интензивни конзервативни третман и мониторинг, наводе из КЦВ.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar