Vučić se obraća javnosti povodom razvoja situacije u Ukrajini

Aleksandar Vučić će obavestiti građane o planovima i merama države u cilju zaštite privrednog i finansijskog sistema naše zemlje i izneti stav Srbije o drugim važnim ekonomskim i političkim pitanjima.

Obraćanje javnosti najavljeno je za 18 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Situacija u Evropi i svetu, zbog sukoba u Ukrajini, je sve teža i zbog toga rukovodstvo Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedila normalan život, rekao je u video obraćanju preko Instagrama predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

„Ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. Zato reagujemo na najveće cene u istoriji, i uglja i struje i gasa, i svih sirovina. Ali rastu dramatično i cene osnovnih prehrambenih proizvoda. Zato je važno da preduzimamo mere, i sa svim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost i mir i dobar život za naše građane“, rekao je u obraćanju predsednik Srbije. 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar