Вучић: Сазваћу Скупштину СНС-а 27. маја, предстоји тежак период

Александар Вучић је у МТС дворани рекао да су у току припреме за скупштину странке и истакао да предстоје важне недеље и месеци.

„Недовољно често држимо седнице ГО и добро је да се окупимо и саслушамо једни друге. Око скупштине странке, у складу са статутом СНС-а, о чему смо на Председништву причали, 26. или 27. априла, сазваћу скупштину за 27. мај ове године. И у току су већ унутарстраначки избори, негде се одвијају на добар начин, негде на мање добар начин“, рекао је Вучић.

Најавио је да ће се на скупштини крајем маја бирати сви страначки органи.

„Али ћу и данас, желим о томе да говорим, о мојој идеји, по први пут на седници ГО предочити нешто што би могла да буде и одлука скупштине странке. Мислим да је реч о стратешкој и суштинској одлуци, пошто ћемо бити у условима када је земља под великим спољним и унутрашњим притисцима. Јер, кад неко није на власти 10 или 11 година, не разуме то као своју неспособност, већ ће кривце тражити у нама и тако агресија постаје основни мото њиховог политичког деловања“, казао је Вучић.

Додао је да зато напредњаци треба да се припреме за тежак период, као и да ће се земље суочавати са додатним притисцима око КиМ.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar