Vučić sa Sančezom u Davosu: Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije

„Uvek značajan susret sa velikim prijateljem Pedrom Sančezom nakon njegovog izlaganja na Svetskom ekonomskom forumu i odlična prilika za razmenu mišljenja o temama ovogodišnjeg foruma. Radujem se ekonomskim uspesima Španije, o kojima je govorio Pedro Sančez, i nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije!“, poručio je Vučić na Instagram nalogu „budućnostsrbijeav“.

Predsednik Vučić boravi od danas do 19. januara u Davosu. 

Na hotelu u Davosu gde se održava Svetski ekonomski forum, preko puta hotela u kojem će odsesti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, okačena je zastava „velike Albanije“.

Predsednik Srbije se prethodno, na marginama foruma u Davosu, sastao i sa osnivačem i izvršnim direktorom kompanije „Affinity Partners“ Džaredom Kušnerom sa kojim je, kako je naveo, imao odličan razgovor o potencijalima Srbije za velike i dugoročne investicije u sigurnom i atraktivnom poslovnom okruženju.

On je dodao da je ponosan što je imao priliku da izvršnom direktoru „Affinity Partners“ za kojeg je rekao da je jedan od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja, detaljnije prezentuje neke od investicionih mogućnosti u Srbiji jer se, kako je naveo, ozbiljnost države upravo i meri veličinom investitora koji su zainteresovani da posluju kod vas.

„I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investicionog centra u regionu. Živela Srbija!“, poručio je Vučić.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar