Vučić: Republika Srpska da ostane temelj stabilnosti uprkos svim izazovima

„Od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za napredak, mir i blagostanje svih građana“, naveo je Vučić u čestitki.

„Dok istovremeno obeležavamo i dan Svetog Stefana, podsećamo se da se moć jednog naroda meri snagom njegovog jedinstva i nepokolebljivosti u očuvanju duhovnosti, jezika, pisma, identiteta, istorijskog i kulturnog nasleđa, a njegova veličina – negovanjem najviših moralnih i ljudskih vrednosti i ideala, kao i spremnosti da svoje dobro podeli sa drugima. Upravo takva Republika Srpska treba da ostane pokretač prosperiteta i temelj stabilnosti, uprkos svim izazovima“, istakao je Vučić, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Predsednik Srbije je naveo da za mir i blagostanje nastavljamo zajedno da se borimo radom, znanjem, kreativnošću i dobrom voljom prema svima koji su spremni da iskreno prihvate pruženu ruku saradnje, kako bi ceo region krenuo putem napretka, na dobrobit svih građana koji žive na ovim prostorima.

Srbija će, kao i do sada, dosledno podržavati sprovođenje odredbi Dejtonskog sporazuma, poštujući integritet Bosne i Hercegovine, kao i integritet Srpske u njenim ustavnim okvirima, poručio je Vučić.

„U takvim nastojanjima, kao i uvek do sada, Srbija će biti vaše najsnažnije uporište i oslonac, jer su veze koje nas spajaju, kao braću koja su kroz istoriju delila i dobro i zlo, neraskidive i večne. Svim građanima Republike Srpske želim da uvek u miru i dobru slave praznike, da se radujemo zajedništvu i vezama koje niko ne može da raskine, da vodimo računa o našim potomcima poštujući pretke i da nastavimo da radimo na projektima koji nas povezuju i grade bolju i sigurnu budućnost za sve“, istakao je Vučić.

„Neka živi Srpska! Neka živi Srbija!“, poručio je predsednik Srbije u čestitki.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar