Vučić: Ponosan sam na rekordan priliv stranih direktnih investicija

Aleksandar Vučić je, rezimirajući sedmicu za nama, dodao da je još ponosniji na to što i pored svih teških izazova Srbija grabi napred, ne gubeći ambiciju da postigne još više i još bolje.

„Sa kineskim prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o kapitalnim projektima koji će pozicionirati Srbiju na sam vrh po pitanju najviših standarda u oblasti putne infrastrukture, dok sam sa ogromnim zadovoljstvom prisustvovao otvaranju fabrike ‘Tojo tajers’, najsavremenijeg objekta ove vrste i jedine koju je ovaj globalni industrijski gigant otvorio na starom kontinentu.“, napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

On je naveo i da je susret sa Srđanom Petrovićem iz Velike Hoče bio posebno emotivan.

„Njegova porodica predstavlja oličenje i našeg stradanja, ali i prkosa i ponosa sa kojim srpski narod ostaje na našem Kosovu i Metohiji. Zato nastavljamo da se borimo za Srbiju na najbolji mogući način, uz neumorno čuvanje mira i razgovore sa svim partnerima, kako bismo obezbedili što bolje uslove za rast naše Srbije i spokoj svih naših građana. Živela Srbija! „, naveo je Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar