Vučić: Najviše sam strepeo zbog našeg naroda na KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rezimirajući proteklu sedmicu, naveo je da je u nedelji za nama naučeno puno od naših norveških partnera, jačana je strateška saradnja sa Kinom, a sa EU  nastavili put reformi i razvoja.

 

Vučić je na Instagramu dodao i da smo se radovali zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, kao i da je bio ponosan na naše mlade i uspešne ljude u svetu, a da je takođe, bio i ostao, svim srcem uz naše fudbalere.

„Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta“, naveo je Vučić

Dodao je da Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror i da to svi treba da znaju i da čuju.

Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!“, napisao je predsednik u poruci na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar