Vučić: Nadam se da će sledeća godina biti uspešnija za sve naše građane

„Samo nas jedna nedelja deli od nove, nadamo se još bolje i još uspešnije godine za sve naše građane. Nedelja za nama bila je ispunjena tugom zbog smrti našeg Siniše Mihajlovića, a opet nas i podsetila na svu radosti koju nam je veliki Miha, svojom majstorskom igrom, doneo u prethodnim decenijama“, napisao je Vučić na Instragram nalogu „budućnostsrbijeav“.

Posebno je naglasio da su Srbi sa Kosova i Metohije proslavili slavu Svetog Nikolu na barikadama, istrajni u želji da žive kao sav drugi civilizovani svet – slobodno, čuvajući živote i perspektivu svoje dece.

Vučić je podsetio da je o tome tokom nedelje razgovarao i sa potpredsednicom vlade i ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon i komandantom komande združenih snaga NATO-a, admiralom Stjuartom Mančom.

„Mi nastavljamo da radimo na modernizaciji Srbije, u čemu nam pomažu i iskreni prijatelji naše zemlje. Tako sam se u Azerbejdžanu sastao sa predsednikom Ilhamom Alijevom s kojim sam razgovarao o širenju već postojeće i stvaranju novih vidova saradnje. Nastavljamo da se borimo za što bolji život svih naših građana i sigurnu budućnost naše dece. Živela Srbija“, poručio je predsednik Srbije.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar