Vučić na promotivnoj vožnji vozom, 200 km na sat kroz Srbiju

„Prvi put u Štadlerovom vozu, 200 km na sat kroz Srbiju“, napisao je predsednik Srbije na Instagramu nakon što je prisustvovao promotivnoj vožnji novog voza za velike brzine ‘Stadler KISS'“ na liniji Beograd–Petrovaradin.

„Kada sanjate i ciljeve postavljate visoko, kada radite vredno i marljivo, onda se i snovi ostvaruju“, napisao je još predsednik.

Sa predsednikom Vučićem, promotivnoj vožnji prisustvovali su ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Predsednik Vučić je ranije najavio da će početkom marta građani moći da se voze brzom prugom, 200 kilometara na sat, od Beograda do Novog Sada, za samo 35 minuta.

„Od centra Beograda do centra Novog Sada za 1.600 dinara, za 35 minuta, jer taj voz neće stajati između. Karta u drugom vozu će biti jeftinija, on će ići 55 minuta, a stajaće na nekoliko stanica, Zemun, Batajnica, Pazova, Inđija, Čortanovci, Karlovci, Petrovaradin“, rekao je Vučić pre nekoliko dana.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar