Ухапшен мушкарац у Београду, сумња се да је девојку тукао и приморавао на проституцију

Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе за град Београд, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су В. В. И. (1994) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела трговина људима и посредовање у вршењу проституције.

Сумња се да је он приморавао двадесетчетворогодишњу девојку да се бави проституцијом на тај начин што ју је тукао, закључавао у стану, одузимао лична документа.

Тужилаштво наводи и да је В. В. И. ступио са њом у емотивну везу и стекао њено поверење привидно добрим односом према њеном детету из првог брака, знајући да је она у лошој материјалној ситуацији као самохрана мајка. Обећао јој је да ће моћи да престане да се бави проституцијом кад год буде желела, односно док не скупе мало новца.

Осумњичени је како се сумња, постављао њене слике на друштвеним мрежама, одређивао цене услуга, уговарао клијенте, изнајмљивао станове за пружање услуга.

Уцењивао ју је да буде са њим и да се бави проституцијом за његов рачун, те застрашивао личним претњама, као и претњама њеној породици и пријатељима. У случају да одбије клијента, он ју је тукао.

Такође, В. В. И. је, како се сумња, врбовао двадесетједногодишњу девојку да се бави проституцијом, злоупотребљавајући њену лошу материјалну ситуацију, и изнајмљивао станове у којима су оштећене, уз новчану накнаду, пружале сексуалне услуге клијентима.

Осумњичени је на саслушању негирао извршење кривичних дела за која се терети, а тужилаштво је предложило судији за претходни поступак да осумњиченом одреди притвор да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar