Тужилаштво тражи притвор за мушкарца који је претукао жену у Миријеву

РТС незванично сазнаје да је осумњичени изјавио да се не сећа да је тукао оштећену, јер је био под дејством алкохола.

Тужилаштво је саопштило да је притвор осумњиченом предложен, јер постоје особите околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, будући да је вишеструко осуђиван.

Према наводима кривичне пријаве, осумњичени П.Р. је 11.марта око 17.00 часова у улици Витезова Карађорђеве звезде, оштећену М.К. која је изашла на терасу свог стана у намери да побегне од осумњиченог, ухватио за косу и задао јој више удараца по глави и телу, након чега ју је насилно увукао у стан.

Полицијски службеници који су изашли на лице места, преко терасе су ушли у стан и тако спречили даље вршење кривичног дела. Оштећена М.К. је имала видне телесне повреде, те је ради прегледа превезена у Ургентни центар УКЦС.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дело злостављање и мучење.

У даљем току поступка тужилаштво ће испитати остале сведоке, наредити вршење судско-медицинског вештачења телесних повреда, као и психијатријског вештачења осумњиченог, прикупити материјалне доказе и предузети друге радње потребне за доношење одлуке, наводи се у саопштењу Тужилаштва.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar