Смедерево – злостављао партнерку, претукао њеног рођака

Оптужни предлог поднет је против К. Р. (26 година) зато што је у периоду од 30. јануара па до 14. фебруара извршио кривична дела злостављање и мучење, лака телесна повреда, угоржавање сигурности, као и кривично дело насилничко понашање, саопштио је МУП.

Како се наводи, оптужени је у наведеном периоду злостављањем своје 20-годишње емотивне партнерке, применом силе и претње, нанео оштећеној велики бол и тешку патњу ради застрашивања на тај начин што јој је најпре 30. јануара у својој кући задао више удараца отвореним и затвореним шакама у пределу главе и тела, претио јој да ће је убити очевим ножем који је држао на столу.

Потом јој је забранио да напусти његову кућу како би сакрио повреде које јој је нанео, где је она и остала све до 7. фебруара до када је наставио да је физички злоставља и да јој прети.

Оптужени је затим у ноћи између 11. и 12. фебруара девојци задао више удараца у тело дрвеном мотком, наставивши да јој у наредним данима непрестано шаље поруке са претњом да ће јој угрозити живот и њој блиским особама, након чега јој је, такође у својој кући, 14. фебруара нанео више удараца песницама и ногама у главу и тело, говорећи да поседује закопан пиштољ као и да ће је везати за дрво и тако је оставити.

На описани начин нанео јој је лаке телесне повреде нагњечења, огуљотине и подливе.

Такође, у ноћи између 11. и 12. фебруара, осумњичени је рођаку своје партнерке, на јавном месту, испред музичке школе у Смедереву задао више удараца дрвеном мотком, наневши му лаке телесне повреде и том приликом теже реметио јавни ред и мир.

Оптужним актом је предложено да се оптужени прогласи кривим за кривична дела која му се стављају на терет и да се осуди на једниствену казну затвора у трајању од четири године и десет месеци, закључује се у саопштењу.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar