Председник Савета родитеља ОШ „Владислав Рибникар“: Влада обећала да ће испунити све наше захтеве

Савет родитеља Основне школе „Владислав Рибникар“, у којој је прошле недеље убијено осам ученика и радник обезбеђења, изнео је у среду седам захтева у којима се, поред осталог, тражи реконструкција догађаја, објашњење шта ће бити са дечаком који је починио масакр, као и одговорност људи који су објавили списак са именима ђака.

Данас су представници Савета родитеља позвани на састанак у Владу Србије, где им је обећано да ће сви захтеви бити испуњени.

„Организован је састанак у кабинету, где је поред председнице Владе био и тим који је добио задатак да испуни наше захтеве. Добили смо чврсто обећање да ће сви наши захтеви бити испуњени и да ће почев од данас почети да се ради на реализацији и испуњењу тих захтева“, рекао је након састанка председник Савета родитеља ОШ „Владислав Рибникар“ Игор Ђорђевић

Истиче да у овом тренутку не може да изађе у јавност са више инфорамација јер ће из дана у дан имати комуникацију са тимом и са премијерком Аном Брнабић, од које ће добијати појединачне информације о појединачним захтевима.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar