Појачан саобраћај после празника, гужве на „Милошу Великом“

Саобраћајне гужве последњег дана ускршњег празника већ су почеле да задају проблеме возачима, а тренутно је највећа гужва на ауто-путу „Милош Велики“ где су се формирале километарске колоне и аутомобили готово да се не померају.

Сви путни правци у чачанском крају су оптерећени. Поред Ибарске магистрале, веома је фреквентан саобраћај на „Милошу Великом“. Најоптерећеније су наплатне станице у Паковраћу, Прељини и Обреновцу.

Према подацима „Путева Србије“, кроз ове наплатне рампе у Паковраћу је прошло од четвртка више од 40.000 возила. Очекује се да до краја дана саобраћај буде и јачек интензитета.

Брже пролазе возачи који путарину плаћају електронски. Полиција је у протеклим данима због прекршаја санкционисала велики број возача.

Милош Дуканац, официр саобраћајне полиције у Чачку, каже да због повећане фреквенције саобраћаја који се очекује апелује на возаче да не користе алкохолна пића, да у случају гужве буду толерантни.

Између тунела Брђани и Шарани формира се колона јер су у току радови.

Велике колоне возила формирале су се данас по подне на ауто/путу Београд-Ниш, у смеру ка Београду. Саобраћај се одвија отежано на деоници од Свилајнца до Крњева,

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar