NADA: Jerković isključen iz poslaničke grupe, nije poštovao pravila

U saopštenju se navodi da s obzirom na kršenje elementarnih principa saradnje i partnerskih odnosa od strane Aleksandra Jerkovića, kao i zbog toga što poslanička grupa nije kompatabilna sa njegovim načinom delovanja u kojem političku scenu pretvara u rijaliti šou, „NADA je odlučilila da Jerković bude isključen iz poslaničke grupe NADA – Novi DS S – POKS“.

U saopštenju se podseća da je Aleksandar Jerković postao narodni poslanik nakon smrti generala Božidara Delića, sa kojim je koalicija NADA imala odličnu saradnju, poštovajući i uvažavajući njegov lik i delo.

Poslanik Aleksandar Jerković, koji je u skupštinu ušao kao poslanik Pokreta „Nema nazad, iza je Srbija“ posle smrti generala Božidara Delića, rekao je ranije danas da više nije član poslaničke grupe „NADA-Novi DS S-POKS“ i za Tanjug naveo da će ubuduće nastupati kao samostalni poslanik.

Jerković je na konferenciji za novinare rekao da mu je juče, kada je došao na sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o predlogu budžeta za 2023. godinu, saopšteno da je ta poslanička grupa rasformirana i da je formirana nova bez Delićevog pokreta.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar