Милатовић убедљиво победио у трци за председника Црне Горе, Ђукановић честитао победу

Јаков Милатовић је, у обраћању из свог изборног штаба, рекао да је ово ноћ која се чекала више од 30 година.

“Нека нам је са срећом ова победа свих нас. Нека нам је са срећом побједа помирене Црне Горе, јер је ово доиста побједа помирене Црне Горе и побједа свих нас. Вечерас је Црна Гора направила одлучан корак напријед и рекла пресудно збогом режиму Мила Ђукановића и направила корак напријед ка богатијој, праведнијој, напреднијој и европској Црној Гори“, поручио је Милатовић.

Ово је Црна Гора свих нас, свих грађана који су чекали ову заједничку победу и зато је овако велика и историјска, рекао је Милатовић.

„Ми смо вечерас рекли збогом криминалу и корупцији, никад више неће бити повезивања криминала са Црном Гором. Рекли смо добар дан успјешној Црној Гори“, напоменуо је Милатовић.

Прошлост остављамо, ово је историјски дан за све нас, рекао је Милатовић и позвао све да достојанствено славе.

Према његовим речима, ово је била достојанствена победа нове демократске Црне Горе.

„Срце ми је велико због повјерења и обећавам да ћу бити председник свих грађана и грађанки Црне Горе“, поручио је Милатовић.

Никада нас више неће делити и сиромашити државу криминалом и корупцијом, додао је.

Милатовић је обећао да ће као председник у наредних пет година увести Црну Гору у ЕУ.

„Никада више из Црне Горе неће ићи трзавице према сусједима и комшијима. Црна Гора жели најбоље односе са свим земљама Западног Балкана“, рекао је Милатовић.

„Ми овде поручујемо да се бавимо темама од животног значаја, економијом и европским интеграцијама“, додаје Милатовић.

Захвалио је свим људима који су у претходних 30 година носили бакљу слободе, која је засијала 2020. и још снажније 2. априла – „то је успјешна Црна Гора коју неће водити неуспјешни људи“.

Милатовићу су се у изборном штабу Покрета Европа сад придружили премијер Црне Горе Дритан Абазовић и противкандидати из првог круга Алекса Бечић и Андрија Мандић, од којих је добио подршку у другом кругу.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar