Majka ranjenog Stefana: Sigurna sam da je reč o pokušaju ubistva mog deteta

Majka jedanaestogodišnjeg Stefana kaže da je tog dana bila u potpunom šoku, a kako bi je  smirili, rekli su joj da nije pucano direktno u njeno dete.

„Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo samo ranjavanjem“, rekla je za RTV Gračanica Zorica Stojanović i dodala da tek sada, nakon svega, može da se sagleda prava situacija.

Zorica je istakla da nije bila prisutna na mestu gde se to desilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje.

Naglasila je da su prijatelji i rodbina hteli da ublaže situaciju kako bi je smirili.

„Hvala svima što su hteli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva“, rekla je Zorica Stojanović.

Istakla je da je sasvim sigurna da je Albanac s namerom pucao na Stefana i Miloša.

„Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada?“, rekla je Zorica Stojanović.

Dodala je da je zahvalna Bogu što je njen sin živ i van životne opasnosti, a da ne sme ni da pomisli da je ishod mogao biti i drugačiji.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar