Додик: Породица Ђоковић часна, изложена подметањима, медијском непрофесионализму

„Породица Ђоковић је часна, али изложена разним непријатностима и подметањима од оног дела Србије која не може да им опрости успех“, рекао је Додик коментаришући видео-снимак објављен на друштвеним мрежама у којем је забележен његов разговор с водитељем емисије „Око“ Гориславом Папићем пред његово синоћно гостовање у тој емисији.

„Из дела који се појавио на друштвеним мрежама, а који је био део кратког разговора са водитељем Папићем пред сами почетак снимања емисије, јасно се види да говорим о појединим члановима тима који нису били на висини задатка, ни у припреми ни у току турнира (Српска опен)“, навео је Додик.

Додик је казао да је „у емисији ‘Око“ РТС-а изнео свој став о свим задатим питањима, отворено, јасно, прецизно као увек“ и да његов „однос према водитељу емисије Папићу остаје пун поштовања и уважавања“. „Делујући из заседе, РТС, из њима знаних разлога, одлучила се у овом случају, на овако непрофесионалан начин, деловати у форми сачекуше и тиме пољуљати моје иначе високо поверење у ту националну медијску кућу“, саопштио је председник РС.

„Као искрени поштовалац Новака Ђоковића као тенисера и човека, желим сву срећу њему и његовој породици. Срђану и Ђорђу успех у свему. Напомињем да ће у мени увек имати пријатеља и поштоваоца и да тај мој однос према њима неће моћи да угрози никаква подметања и медијски непрофесионализам. РТС је изгубила некога који је, нажалост, мислио да има наде за професионализам у медијима“, изјавио је Додик.

„Жао ми је што сам овим поводом доживио разочарење у РТС“, додао је Додик.

Он је рекао да ће наставити да поштује и уважава успех „непоновљивог Новака Ђоковића те да као и до сада“ поштује и цени његову породицу. „Завршићемо све договоре око турнира ‘Српска опен’. Драго ми је што сам упознао менаџерске и руководеће способности Ђорђа Ђоковића и остајем на великој захвалности да се турнир ове године одржи у Бањалуци“, саопштио је Додик.

„Извињавам се, ако је шпекултивни приказ на мрежама повредио чланове породице Ђоковић. Мене јесте. Хвала РТС-у за моју непроспавану ноћ. Не могу да верујем да су то урадили на овако гнусан начин“, истакао је председник РС.

Он је навео да као искрени поштовалац Новака Ђоковића као тенисера и као човека, жели сву срећу њему и његовој породици.

„Срђану и Ђорђу успех у свему. Напомињем да ће у мени увек имати пријатеља и поштоваоца, и да тај мој однос према њима неће моћи да угрози никаква подметања и медијски непрофесионализам“. „РТС је изгубила некога који је нажалост мислио да има наде за професионализам у медијима“, саопштио је Додик.

У видео снимку објављеном на интернету, у којем разговара с Папићем пред снимање емисије „Око“, Додик је, између осталог, рекао да су „Ђоковићи тешки“.

„Знаш, људи то доживљавају на емоције, али кад уђеш у посао, аууу… Циганија поприлична, могу ти рећи, они сарадници њихови“, рекао је Додик у разговору с новинаром Гориславом Папићем пред почетак емисије.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar