Ђоковић о новој линији за Чикаго: „Ер Србија“ сервира ас до аса

Новак Ђоковић истиче да је захвалан што је први авион који је стигао у Србију у бојама “Ер Србије“ пре 10 година назван његовим именом.

“Зато са великим интересовањем увек пратим раст и развој наше националне авио-компаније. После Њујорка, до којег је почела да лети 2016. године, ‘Ер Србија‘ од данас лети и до Чикага. Свака част, заиста шампионски, наша авио-компанија сервира ас до аса“, поручује Ђоковић.

“Сигуран сам, с обзиром на јако велики број наших људи који живи у српској заједници у Чикагу и око Чикага, да ће бити много радосних људи што ће имати директну линију са родним градом и са родном земљом“, додао је Ђоковић.

Национална авио-компанија “Ер Србија“ отворила је јуче авио-линију Београд–Чикаго–Београд, чиме је наш авио-превозник у своју понуду, након Њујорка, уврстио још једну атрактивну дестинацију у САД.

Први авион „Ер Србије“ у Чикагу свечано је дочекан на Међународном аеродрому „О’Хер“ уз водене топове.

Тим поводом, авио-компанија “Ер Србија“ организовала је свечани пријем у Културном центру у Чикагу, уз пригодан културно-уметнички програм.

Пријем је почео песмом „Тамо далеко“, у извођењу наше познате уметнице Јелене Томашевић, уз водитељку Јелену Гавриловић и модну ревију џемпера Maridruna Made in Serbiа.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar