Brnabić: Srpske službe sprečile pretnje po život predsednika

„Naše službe su za pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića znale i to su sprečile (oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu). Lalić, kao insajder, potvrđuje da je atentat planiran i iznosi detalje koje nismo znali, npr. da je za ovo bilo nuđeno pet miliona evra,“ napisala je Ana Brnabić u objavi na Tviteru.

„Za sve one koji nas pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku, da navedem samo jednu činjenicu, a koje je svestan svako ko bilo šta zna o državi i borbi protiv kriminala, a nije zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svedok saradnik iznosi detalje onoga o čemu bezbednosne službe i tužilaštvo već imaju i saznanja i dokaze – da nije tako, ne bi ni bilo procesa, a ni svedoka saradnika (dakle, isto kao i svuda u svetu),“ napisala je Brnabićeva u objavi.

Okrivljeni-saradnik Srđan Lalić, u nastavku iskaza o krivičnim delima organizovane kriminalne grupa Belivuk–Miljković, naveo je da je ta grupa kao najveću pretnju videla predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čiju likvidaciju su i planirali. Rekao je da je od pripadnika grupe čuo da je vođa Kavačkog klana Radoje Zvicer poslao pet miliona evra za svrgavanje vlasti u Srbiji.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar