Brnabić: Nije otklonjena opasnost po predsednika Vučića

Povodom informacija o planiranom atentatu na Vučića koji su francuske bezbednosne službe dostavile srpskim vlastima, Brnabićeva je rekla da opasnost još nije otklonjena.

„Ne znam zašto se Milo Đukanović prepoznao kao jedan od organizatora atentata“, odgovorila je premijerka na molbu da prokomentariše to što je predsednik Crne Gore izjavio da su takve optužbe glupost.

„Mi znamo iz informadcija koje smo dobili da je jedan od organizatora (vođa kavačkog klana Radoje) Zvicer. Ne vidim kako bi on mogao da bude tako jak i moćan bez podrške družavnog vrha, posebno u tako maloj zemlji, rekla je Brnabićeva za TV Pink.

„Kada je mafija u Srbiji pomislila da su jači od države, mi smo reagovali čim smo posle istrage došli do dokaza i lično predsednik Srbije je objavio rat mafiji“, istakla je premijerka.

Dodala je da je Đukanović pokušao da otme imovinu Srpske pravoslavne crkve, kao i da nijedna druga verska organizacija u Crnoj Gori nije prošla kao SPC.

„Đukanović je pokušao da je izbaci iz Crne Gore, da joj oduzme imovinu i od toga napravi neku drugu crkvu“, rekla je Brnabićeva.

Odbacila je optužbe da se Srbija meša u unutrašnje poslove te zemlje, rekavši da se Crna Gora umešala u unutrašnje poslove Srbije kada je priznala nezavisnost Kosova.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar