Баш тежак новинарски задатак: Шпанска против српске шунке

Ко више воли здрави превоз на два точка – Данци и Швеђани или грађани Србије? Може ли се српска шунка са обронака Златибора поредити са оном чувеном „јамон“ са крајњег запада Шпаније?

Ове и сличне занимљиве двобоје умела је да уприличи новинарка Радио-телевизије Србије Ана Манојловић у емисији „Око“, једном од пет најгледанијих информативних програма у нашој земљи.

 „Новинар је онај који стално истражује. Који има потребу да упознаје, упоређује, открива и испитује увек и све. Мени је то водиља кроз овај посао”, прича Ана, сем прилога за „Око“ уређује и води још једну од најгледанијих емисија на РТС-у “Београдску хронику”.

Новинари и уредници који желе да пишу и снимају репортаже о томе како Србија и друге европске земље излазе на крај с темама од значаја – имају могућност да то и реализују. И ове године, новинари из Србије путују у земље-чланице ЕУ, али и у кандидате за чланство.

„Пулс Европе“ тако оплемењује садржај српских медија, а новинарима даје могућност да и они, попут Ане, направе несвакидашње дуеле. Портал www.eumogucnosti.rs крцат је свим релевантним информацијама.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar