UZMITE SVOJ ŽIVOT U SVOJE RUKE! Naučite da budete srećni!

Sreća nisu događaji u životu, već vlastiti stav prema tim događajima. Nije reč o tome koliko imate ili koliko postignete, već o kvalitetu vašeg životnog puta.

Reč je o ljubavi prema samome sebi. O ljubavi prema drugima, bez obzira na njihove mane. Sreća je kad uvek vidite dobro u svima i svemu, a zanemarite ono loše. Sposobnost da oprostite sebi i drugima što nisu savršeni, piše Rima Radner u svojoj knjizi “Kako postati srećan”.

Sreća kao zadatak

– Nijedna druga osoba ne može vam pružiti sreću, morate odabrati sreću da biste bili srećni. Bez obzira na to kako nepremostivi bili ili vam se činili vaši problemi, možete odabrati snuždenost i depresiju ili svoje problem doživeti kao uzbudljiv izazov i iskustvo iz kojeg se uči – kaže ova autorka čija je knjiga postala bestseller.

Shutterstock Traganje za srećom je vaše neotuđivo pravo

Odaberite sreću tako što ćete verovati da život nagrađuje dobro. Život, na kraju krajeva, jeste pravedan, čak i ako vam se ne čini da je tako, kaže autorka ove zanimljive knjige i navodi da je svačiji zadatak da bude srećan i služi ljudskome rodu tako što će druge činiti srećnima svojom dobrotom, delima i radom.

Zašto nam OSTVARENJE CILJEVA STALNO IZMIČE? Psiholog za Informer OTKRIVA koja 2 STRAHA stoje iza toga! Zašto nam OSTVARENJE CILJEVA STALNO IZMIČE? Psiholog za Informer OTKRIVA koja 2 STRAHA stoje iza toga! DA LI VAM NEKAD ‘IGRA’ OKO? Evo šta to znači PREMA NARODNOM VEROVANJU! DA LI VAM NEKAD IGRA OKO? Evo šta to znači PREMA NARODNOM VEROVANJU!

Dole saboteri

Ona dodaje da svako treba da insistira na svom pravu na sreću.

 

Shutterstock Ako vas neko čini nesrećnim, vaša je krivica što toj osobi dopuštate da vas unesrećuje

– Ne dopustite da iko pokuša da je sabotira. Život je dar u kome treba uživati, a ne teret koji treba podnositi. Ako niste srećni, ako ne uživate u svom životu, iz ovih stopa preduzmite nešto po tom pitanju! Ali, da biste bili srećni, najpre zaista morate da verujete da zaslužujete sreću. Traganje za srećom je vaše neotuđivo pravo. Niko nema pravo da vam ga oduzme! Ako vas neko čini nesrećnim, vaša je krivica što toj osobi dopuštate da vas unesrećuje. Sami ste odgovorni za svoju sreću – zaključuje Rima Radner.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar