„Spremna sam da dam i kosu i krv!“ Splićanka Maja otkrila zbog čega je dobijala jezive pretnje, a evo šta je rekla na pitanje o Mateju i drogi

Majino ime se danima pojavljivalo u medijima, i povezivalo sa navodima da je možda baš ona ta osoba kod koje je Matej kobne noći krenuo iz kluba.

Pojavljivale su se i tvrdnje da i ona i Matej imaju veze sa uzimanjem opijata, i da je baš ona rekla policiji da je Matej sa društvom konzumirao narkotike. Ona je juče demantovala ove tvrdnje.

– Novine pišu svašta, on je zlatni momak, takva osoba ne radi ne znam šta. Ja ne koristim bilo šta – rekla je ona na pitanje o drogi.

Ona je navela da je već dala izjavu u policiji, da je prošla poligraf, kao i da je policajcima dala na uvid i automobil i telefon, i sve što je bilo potrebno.

PREPISKA OTKRILA! Ovo je zadnja rečenica koju je Matej rekao drugovima pre nego što je izašao iz kluba, a koja samo PRODUBLJUJE MISTERIJU KOBNE NOĆI PREPISKA OTKRILA! Ovo je zadnja rečenica koju je Matej rekao drugovima pre nego što je izašao iz kluba, a koja samo PRODUBLJUJE MISTERIJU KOBNE NOĆI POLICIJA DOŠLA U POSED PORUKA PRIJATELJA NESTALOG MATEJA! Hrvatski inspektori otkrili šta su razmenjivali Splićani nakon nestanka! POLICIJA DOŠLA U POSED PORUKA PRIJATELJA NESTALOG MATEJA! Hrvatski inspektori otkrili šta su razmenjivali Splićani nakon nestanka!

– Spremna sam da dam krv, kosu, sve, da sperem ljagu sa svog imena – rekla je ogorčena Splićanka, koja je navela da je društvene mreže ugasila jer je dobijala jezive pretnje nakon Matejevog nestanka.

 

Inače, hrvatska policija saslušala je Maju Soptu i šestoricu Matejovih prijatelja, s kojima je bio u Beogradu u provodu. Tamošnja policija je došla i u posed prepiske Matejovog druga Bože i njegove devojke Sanje, u kojoj joj on priznaje da su kritične noći u klubu „Gotik“ konzumirali drogu sa jednim društvom iz Zadra, koje su tamo upoznali.

printscreen TV Prva Maja je u emisiji pokazala propušten poziv od Mateja

Božo najpre tvrdi da se Matej nije drogirao, ali je kasnije ostavio mogućnost da je Periš možda „napravio đir u klubu i tamo od nekog čoveka nešto uzeo“. Sanja je potom upitala Božu da li je Mateju bilo krivo „što ste vi sa Zadranima uzeli, a on nije“, na šta joj je mladić rekao da Matej to ni ne zna, te da su „uzeli“ nakon što je Periš nestao.

Podsetimo, Matejovi prijatelji su njegov nestanak prijavili tek 31. decembra oko 18 sati, a u beogradskoj policiji su priznali da su uoči Perišovog nestanka konzumirali ekstazi i veću količinu alkohola, te da nisu ni primetili kad je on otišao iz kluba.

 

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar