Zabranjena vožnja po Fruškoj gori, žena povređena kada se zaleđeno stablo srušilo na automobil

Policija i čuvari Nacionalnog parka izvršili su uviđaj, sačinili zapisnik sa lica mesta, a povređenu osobu Hitna pomoć je odvezla na zbrinjavanje.

Ledena kiša, koja je juče padala na području Fruške gore, osim poledice na putu preko Iriškog venca i na Grebenskom putu, oborila je više stabala, od kojih su neka oštetila vozila u prolazu, ukazuje se u saopštenju.

Uprkos celodnevnim apelima Nacionalnog parka i postavljenim obaveštenjima o zabrani vožnje, pojedina vozila su se ipak kretala putevima po Fruškoj gori.

Osim toga, pojedinci su tokom kasnih popodnevnih časova i ponovo u toku večeri uklanjali, čak i kidali obaveštajne trake i sklanjali znake zabrane prolaska, pa su tako i sebe i druge doveli u opasnost rizikujući udes na putu, navodi se u saopštenju Nacionalnog parka.

Čuvarska služba tog javnog preduzeća, navodi se u saopštenju, bila je dežurna na terenu i zajedno sa patrolama policije obilazila i kontrolisala teren.

Nadležni upozoravaju da će prijava zbog ugrožavanja bezbednosti biti podneta protiv sve osobe koja bude zatečena na putu kojim je zabranjeno kretanje.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar