Radno vreme prodavnica, pijaca i pošta tokom praznika

Maksi supermarketi će 31. decembra i 6. januara raditi do 18 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Većina Idea, Roda i Merkator prodavnica 31. decembra i 6. januara, radiće skraćeno do 18 sati.

Neradni dani za većinu prodavnica, uključujući i Idea onlajn prodavnicu će biti 1. i 7. januar, dok će od 2. do 6. januara važiti redovno radno vreme.

Prodavnice kompanije Lidl Srbija, u celoj zemlji 31. decembra radiće skraćeno do 18 sati, dok će 1. januara biti zatvorene.

Od drugog dana nove godine, sve Lidl prodavnice radiće regularno, dok će na Badnji dan, 6. januara raditi do 18 sati, a na Božić neće raditi.

Radno vreme pošta

Javno preduzeće „Pošta Srbije“ saopštilo je da će od 1 do 3. januara, kao i na Božić, 7. januara, raditi dežurne pošte.

Svih dana praznika, navodi se, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu „Nikola Tesla“ radiće neizmenjeno, non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim i administrativnim prelazima.

Dodaje se da će 1. i 7. januara dežurati Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu „Nikola Tesla“, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U nedelju, 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport“ objektima u Novom Sadu i okolini, pošte u turističkim centrima na Kopaoniku i Zlatiboru i druge dežurne pošte.

Kako se navodi, 3. januara radiće 54 dežurne pošte u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

Dodaje se da će 31. decembra i 6. januara pošte sa celodnevnim radnim vremenom raditi skraćeno, do 17 sati, dok će 27 pošta u Srbiji raditi do 18 časova.

Spisak tih pošta, kao i spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika može se videti na sajtu JP „Pošta Srbije“.

Pijace u Beogradu

Kada je reč o beogradskim pijacama, radno vreme pojedinih biće promenjeno 1. i 7. januara, dok zelene pijace za praznike neće raditi.

Poslednjeg dana ove godine zelene pijaće će raditi uobičajeno od 6 do 19 sati.

Pijace Zemun, Banovo brdo, Bele vode i Dušanovac 1. i 7. januara radiće od 6 do 14 sati, a 2. januara će tako raditi i sve zelene pijace.

Otvoreni tržni centar u Novom Beogradu 1. i 7. neće raditi, kao ni pijaca cveća Krnjača.

Na pijaci Dušanovac prodaja iz vozila neće biti 31. decembra, 1. i 6. januara, dok će 7. januara ova pijaca raditi uobičajeno od 19 do 6 časova.

Pijaca Palilula će 31. decembra radiće od 7 do 20 sati, dok 1. i 7. januara neće uopšte raditi, a 6. januara radiće od 7 do 18 časova.

Garaža na pijaci Palula neće raditi 1. i 7. januara, radno vreme 2. januara biće do 15 sati, a 6. januara do 19 časova.

Garaža na pijaci Zemun će 1, 2. i 7. januara raditi 24 sata, dok garaža na pijaci Zeleni venac neće raditi 1. i 7. januara, a 2. januara radiće do 15 časova.

JKP „Parking servis“

Prema obaveštenju beogradskog JKP „Parking servis“, parkiranje u zoniranim delovima grada neće se kontrolisati i naplaćivati 1, 2, 3. i 7. januara, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

Naplata i kontrola parkiranja od 4. i 8. januara u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar