Putin u čestitki Vučiću: Zacrtali smo nove perspektive, računam na nastavak zajedničkog rada

Vladimir Putin je u pismu Aleksandru Vučiću naveo da su njihovi nedavni pregovori u Sočiju u punoj meri potvrdili čvrstinu strateškog partnerstva Rusije i Srbije i dozvolili da se zacrtaju nove perspektive uzajamno korisne saradnje u više pravaca.

„Računam na nastavak konstruktivnog dijaloga sa Vama i prisnog zajedničkog rada na aktuelnim pitanjima bilateralne, regionalne i međunarodne agende. To odgovara temeljnim interesima naših bratskih naroda i doprinosi obezbeđenju stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu“, poručio je Putin, a prenela predsednikova Služba za saradnju sa medijima.

Vučiću, njegovoj porodici i najbližima poželeo je dobro zdravlje, uspeh i blagostanje, a svim građanima Srbije – mir i prosperitet.

Zahvalivši na pismu, predsednik Vučić je još jednom izrazio zahvalnost predsedniku Putinu na toplom dočeku u Sočiju i prijateljskim razgovorima koje su tom prilikom vodili.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su i ovom prilikom razmotrili napredak bilateralne saradnje u različitim oblastima.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar