Odron zaustavio vozove između Zlatibora i Jablanice, zatrpana pruga

Navodi se da prilikom odrona niko nije povređen, ali je oštećena pruga i kontaktna mreža. Stručne službe ovog preduzeća uklanjaju odron i popravljaju infrastrukturu, kako bi što pre bili stvoreni uslovi za ponovno uspostavljanje saobraćaja na ovom delu barske pruge.

Dodaju da je ovaj deo barske pruge izuzetno nepristupačan i da je za raščišćavanje neophodna mehanizacija.

„Dežurne ekipe ‘Infrastrukture železnice Srbije’ na terenu uložu maksimalne napore kako bi deo barske pruge između Zlatibora i Jablanice bio što pre raščićne i osposobljen za saobraćaj“, navode iz Infrastrukture železnice Srbije.

Poručuju da je za putnike večernjih vozova koji saobraćaju između Beograda i Bara, železnička kompanija „Srbija Voz“ organizovala autobuski prevoz na relaciji Užice – Prijepolje – Užice.

„‘Srbija Voz’ će organizovati autobuski prevoz od Užica do Prijepolja teretne i za putnike putničkog voza, koji u 15.38 polazi iz Beograd centra za Prijepolje teretnu, ali zbog odrona saobraća samo do Užica“, navode iz Infrastrukture železnice Srbije.

Ostali putnički vozovi koji po redu vožnje saobraćaju između Užica i Prijepolja biće otkazani do normalizacije železničkog saobraćaja, navodi se u saopštenju i dodaje da se železnički saobraćaj između Beograda i Užica obavlja redovno i nesmetano.  

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar