MUP: Danonoćno tragamo za hrvatskim državljaninom, od jutros uključeni i ronioci

Reporter RTS-a javlja da ronioci Žandarmerije iz nekoliko čamaca sonarima pretražuju rečno dno ispred kluba „Gotik“. Pretraga se generalno, međutim, spustila nizvodno ka Grockoj.

MUP je prethodno saopštio da se od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M. P. (1994) u Beogradu danonoćno traga za njim i da se preduzimaju sve mere i radnje kako bi što pre pronašli mladića.

„U potrazi za M. P. neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih organizacionih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbednost na rekama, sve policijske stanice na teritoriji grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije“, ističe se u saopštenju.

Pripadnici Policijske ispostave za bezbednost na rekama zajedno sa kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka Mateja Periša patrolnim čamcima pretražuju reke Savu i Dunav, kao i obale dve reke. 

Policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom mladića i intenzivno tragaju za njim, zaključuje se u saopštenju.

Otac nestalog mladića rekao je juče da je na snimcima koji su se pojavili u pojedinim medijima njegov sin Matej. Reč je o snimcima gde on trči u gradu i traži taksi.

Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu. On je 30. decembra bio u klubu „Gotik“ sa svojim prijateljima, ali mu se u jednom trenutku gubi trag.

Nestanak je prijavljen u petak 31. decembra i od tada policija traga za njim.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar