Mali: Odluka o mom doktoratu politička, boriću se da je oborim

Mali je u storiju na svom Instagram nalogu napisao da se ne plaši, jer zna da je istina na njegovoj strani.

„Nastaviću da se borim, kao što se borim već osam godina. Politička hajka koja se vodi protiv mene može samo da me motiviše da radim još više i bolje“, naveo je on.

Ministar je istakao da veruje u svoj doktorski rad, isto kao što veruje i u svoj rad u Ministarstvu finansija i Vladi Srbije.

Naveo je da mu je uvek bilo važno da stiče novo znanje, jer je to, kako kaže, jedina stvar u životu koju vam niko ne može oduzeti

„Ponosan sam na sve što sam naučio u poslednjih 20 godina, koliko se aktivno bavim ekonomijom i finansijama. Za to vreme sam uspeo da položim i najteže stručne, međunarodne ispite iz tih oblasti, koji važe za prestižne u svetskim ekonomskim krugovima. Želeo sam da na taj način dodatno unapredim svoje znanje“, napisao je on.

Dodao je da mu je drago što danas to znanje može da iskoristi na najbolji način a to znači da, kako je naveo, odgovorno upravlja budžetom naše države i da obezbedi novac za nove puteve, bolnice i škole, za veće penzije i plate, za isplatu pomoći građanima i privredi u vreme pandemije.

Ocenio je da je to mnogo važnije od, kako kaže, političke hajke koja se zbog doktorata vodi protiv njega punih osam godina unazad.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar