Izmene radnog vremena na Badnji dan i Božić

Na Božić će gradski prevoz širom Srbije funkcionisati po redu vožnje koji važi za nedelju.

Kako je najavljeno, prodavnice kompanije „Lidl“ na Badnji dan će raditi do 18.00 časova, dok će Božić biti neradan, a to isto važi i za trgovinske lance kao što su „Idea“, „Roda“, „Merkator“, „Maksi“, „Super Vero“…

Tokom predstojećih praznika doći će do izmena na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama javnog prevoza, a 7. januara biće na snazi nedeljni red vožnje sa redukovanim brojem polazaka.

Od subote, 8. januara, kako je najavljeno, uspostaviće se redovan režim rada linija javnog prevoza putnika na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama, dok će do 9. januara na linijama minibuseva E2 i E9 važiti nedeljni red vožnje.

Izmene će biti i u radnom vremenu kovid ambulanti, koje će 7. januara raditi skraćeno, od 8.00 do 18.00 časova, a kako je ranije najavljeno, neće biti vakcinacije na Božić.

I za apotekare je 7. januar neradni dan pa će svi objekti u petak biti zatvoreni osim dežurnih po gradovima.

Kada je reč o beogradskim pijacama, zelene pijace će raditi regularno u četvrtak, 6. januara, dok će 7. januara biti otvorene zelene tržnice „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“i „Dušanovac“od 6.00 do 14.00 časova.

Takođe, pijaca „Otvoreni tržni centar“ neće raditi 7. januara, kao i pijaca cveća „Krnjača“.

Pijaca „Palilula“ neće raditi 7. januara, a 6. januara će raditi od sedam do 18 sati.

Radno vreme većine pošti na Badnji dan biće skraćeno, do 17.00 časova, a 27 pošta u Srbiji radiće do 18.00 časova.

Za Božić će skoro sve pošte u Srbiji biti zatvorene, izuzev dežurne poput Glavne pošte u Takovskoj 2 u Beogradu i na aerodromu „Nikola Tesla“.

Kada je reč o bankama, radno vreme skoro svih filijala 6. januara biće skraćeno do 13.00 časova, osim onih koje se nalaze u tržnim centrima, koje će biti otvorene do 18.00.

Neradni dan za banke biće 7. januar, a kako zatim sledi vikend, filijale će svoja vrata otvoriti tek u ponedeljak 10. januara.

Source

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar