ZA BOLJU I SOCIJALNO PRAVEDNIJU SRBIJU: Opštinski odbor LSV-a u Bečeju pristupio Pokretu socijalista

VEČERAS je na konferenciji za medije Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine istaknuto da je Opštinski odbor LSV-a u Bečeju pristupio Pokretu socijalista i da će se od danas boriti još jače za bolju i socijalno pravedniju Srbiju.

ЗА БОЉУ И СОЦИЈАЛНО ПРАВЕДНИЈУ СРБИЈУ: Општински одбор ЛСВ-а у Бечеју приступио Покрету социјалиста

Foto: Pokret socijalista

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Četrnaestu godinu Pokret socijalista baštini ideje iskrene levice i nacionalne agende Republike Srbije. Već četrnaestu godinu zajedno sa našim koalicionim partnerima, nekada u opoziciji, a sada na vlasti sa Srpskom naprednom strankom, menjamo Srbiju na bolje. Pozivam građane i Novog Sada i Vojvodine i Srbije da izađu na izbore 3. aprila i podrže budućnost Srbije i Aleksandra Vučića. Ne smemo da dopustimo da Srbijom ponovo zavlada prošlost i dosovski režim – poručio je generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić.

– Pokret socijalista se sa koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom bori za bolji život svih građana Srbije. Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin su svojim trudom i radom to i dokazali, bore se za sve građane, za svaki deo Srbije. Zbog toga sve više građana se okuplja oko politike Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.

Oglasio se i predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista AP Vojvodine Palimir Tot.

– Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Bečeja danas je pristupio Pokretu socijalista zato što su ljudi videli pun smisao politike za koju se bori Aleksandar Vulin i svi mi koji imamo tu čast da nas predvodi Aleksandar Vulin – poručio je Tot.

– Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine jednoglasno je odlučio da pristupi Pokretu socijalista. Odlučili smo se na ovaj korak, jer su Liga i Čanak izgubili kompas, a Pokret socijalista ima šta da ponudi građanima Srbije, ima politiku za koju se vredi boriti. Ima šta da ponudi svim građanima, bez obzira na versku ili nacionalnu pripadnost. Zato smo pristupili Pokretu socijalista i Aleksandru Vulinu – istakao je Ferenc Tot bivši predsednik opštinskog odbora LSV-a u Bečeju.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar