VULIN: Za PS Vučić jedini prihvatljiv kandidat SNS na izborima

POKRET socijalista (PS) podržaće isključivo Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata SNS na izborima 3.aprila, izjavio je predsednik PS i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i naveo da ta stranka nije spremna da podrži drugog kandidata iz redova naprednjaka.

ВУЛИН: За ПС Вучић једини прихватљив кандидат СНС на изборима

Foto: Tanjug

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Ili će Aleksandar Vučić biti naš zajednički kandidat ili će PS razmisliti da ima svog kandidata, a to bih bio ja – rekao je Vulin za Tanjug na pitanje da li će PS biti u koaliciji sa SNS na izborima 3.aprila i da li je za tu stranku, budući da Vučić još uvek nije doneo odluku o kandidaturi na predsedničkim izborima, prihvatljiv drugi kandidat iz redova naprednjaka.

– Ne razumem naprednjake šta čekaju, boljeg nemaju ni oni, ni čitav srpski svet. Šta će se to desiti protokom vremena, koga će oni smisliti, ako ne predlože svog predsednika? U ovom trenutku nismo spremni da podržimo bilo koga osim Aleksandra Vučića – podvukao je Vulin.

Kako kaže, ako SNS misli da Vučić ne treba da bude predsednički kandidat, to znači da se „slomila pod pritiskom velikih sila'“.

– Da odustaje od politike vojne neutralnosti i politike objedinjavanja svih Srba, da odustaje od samostalne politike kada su u pitanju i ekonomija i vojska. Tu politiku PS ne može da podrži – poručuje Vulin.

Vulin je rekao da je PS lojalan partner i saborac SNS i da su bili zajedno kada „nikog drugog nije bilo“ i kada je, kaže, izgledalo da će „vladavina petooktobarskog ološa biti večna i da se u Srbiji ništa neće promeniti“.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– Bili smo zajedno i borili se kada je izgledalo da će Srbija postati deo NATO pakta i da će zauvek napustiti svoju istoriju i sebe u istoriji – rekao je Vulin.

Dodao je da je PS spreman da sa SNS nastavi borbu na svim nivoima, ali da je na prvom mestu želi da podrži Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata SNS.

BONUS VIDEO – EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNJI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA „NOVOSTI“

 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar