VULIN JASNO REKAO: „Dok ja vodim PS

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je danas pred članovima Pokrajinskog odbora svoje partije da je PS lojalan saborac SNS-u i Aleksandru Vučiću i da PS nikada neće promeniti svoju stranu, istakavši da PS možda nije najbrojniji koalicioni partner, ali da najlojalniji zasigurno jeste.

ВУЛИН ЈАСНО РЕКАО: Док ја водим ПС - Александар Вучић ће бити наш савезник и председник (ВИДЕО)

Foto: P. Mitić

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Aleksandar Vučić je čovek kome iskreno verujemo, mi smo njegovi saborci i sa nestrpljenjem očekujemo da Srpska napredna stranka predsednika Vučića još jednom kandiduje za predsednika svih Srba, za predsednika svih Srba gde god oni budu živeli, za predsednika svih građana Srbije. Pokret socijalista će snažno podržati predsednika Aleksandra Vučića u nastavku njegove borbe i siguran sam da će Srpska napredna stranka kandidovati svog predsednika kao, bez svake sumnje, najboljeg u čitavom srpskom svetu za kandidata za predsednika Republike Srbije – istakao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Novom Sadu na skupu Pokrajinskog odbora svoje partije kome je, pored mnogobrojnih članova PS-a prisustvovao i član Predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. 

– Pokret socijalista je pokret moderne, nacionalne levice. Mi smo pouzdani saborci predsednika Aleksandra Vučića i naravno da smo, između ostalog i zbog toga, ali i zbog svoje uporne i dosledne politike uvek prvi na udaru raznih političkih partija i pokreta koji svoje finansiranje, a i svoju pamet, nalaze u inostranstvu. Pokret socijalista u Novom Sadu je bio na udaru raznih narko-dilera, raznih narkomana, demolirane su nam prostorije, pokušali su da nas uplaše i da nas promene. Nisu pominjali nijednu partiju vladajuće koalicije, osim Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista i baš zbog toga imamo pravo i obavezu da ne napustimo svoju politiku“, poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, pa zaključio.

– Pokret socijalista ne menja svoje saveznike. Mi smo uporni, dosledni i lojalni saborci SNS-a i Aleksandra Vučića i sa nestrpljenjem očekujemo početak predizborne kampanje, a ovo za nas jeste početak predizborne kampanje, gde ćemo građanima Srbije reći šta smo uradili, šta želimo da uradimo. Pokret socijalista je dosledan i uporan i dok ga ja vodim, nikad nećemo biti na strani žutih, nikada nećemo biti na strani petooktobarskog ološa, nikada nećemo promeniti stranu i uvek ćemo biti uz predsednika Vučića.

Vučević: Nemamo dileme da su Vulin i PS naš partner

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da SNS nema ni promil dileme ili sumnje da je Pokret socijalista iskren i lojalan partner, ne samo koalicioni partner u smislu neke političke liste, predizborne koalicije ili postizborne koalicije, već u smislu ideoloških, patriotskih načela i ključnih programskih opredeljenja. 

– I na tome smo kao većinski partner u ovoj zajedničkoj borbi iskreno zahvalni, pre svega gospodinu Vulinu, ali i svim ljudima iz Pokreta socijalista, koji nikada nisu odćutali istinu i koji su uvek prvi branili SNS i Aleksandra Vučića – poručio je Vučević u Novom Sadu na Pokrajinskom odboru AP Vojvodine Pokreta socijalista. 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– SNS treba što pre da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i da zajedno krenemo u tu kampanju, da krenemo u pobedničku kampanju, da krenemo u kampanju za Srbiju, da krenemo sa kampanjom za sve naše građane, da krenemo u kampanju za sve Srbe, da krenemo u kampanju za budućnost, da krenemo u kampanju za našu decu.  Da krenemo u kampanju za naše unuke, ali i naše penzionere. Da krenemo u kampanju za našu zastavu, naš grb, našu himnu, da krenemo u kampanju za ono što mi jesmo, što smo bili i pre svega što ćemo biti sutra. I zato ne sumnjam da koračamo zajedno. 

Vučević naglašava da su ključni ciljevi apsolutno isti, a to su visoka patriotska osećanja i borba za Srbiju.

Skupu Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista u Novom Sadu obratili su se i novi članovi PS-a iz Šida, Bečeja i Novog Bečeja koji su u partiju Aleksandra Vulina pristupili iz redova SPS-a i LSV-a. 

Oni su istakli da je ukrupnjavanje levice neophodno, a da je jedina prava i iskrena levica, levica koju predvodi i objedinjuje Aleksandar Vulin. Dodali su da svesrdno podržavaju „srpski svet“ i jedinstvo svih Srba.

Novi članovi PS-a su poručili da će se još više i jače boriti za socijalnu pravdu i prava svih Srba bez obzira gde žive, dodavši da je jedino politika Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina politika koja obezbeđuje mir, stabilnost i napredak za Srbiju i sve Srbe.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar