VUJADINOVIĆ: Nasilje i bezakonje koje pokušava sprovesti Dragan Đilas stiže iz medijskih centara u Sarajevu, Zagrebu, Podgorici i Prištini

NARODNI poslanik i predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Milimir Vujadinović upozorava da isti centri moći stoje iza onih koji izazivaju nemire u Srbiji i koji ugrožavaju naš narod u regionu.

ВУЈАДИНОВИЋ: Насиље и безакоње које покушава спровести Драган Ђилас стиже из медијских центара у Сарајеву, Загребу, Подгорици и Приштини

Foto: Printscreen

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

NJegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Gledajući događaje poslednjih dana i namere da se destabilizuje Srbija, postaje potpuno jasno da iza toga i svega ostalog, što se dešava našem narodu u regionu, stoje potpuno isti centri moći, čije sedište je daleko van granica Srbije, ali im najverniji saveznici, u tom poslu, sede u Beogradu, u srcu srpske države kome su okrenuti i svi naši ljudi iz regiona.

Naime, ne treba biti previše politički pismen pa uvideti da kompletna medijska podrška i oduševljenje, nasiljem i bezakonjem, koje u Srbiji pokušava sprovesti Dragan Đilas, stiže iz medijskih centara u Sarajevu, Zagrebu, Podgorici i Prištini.

Upadljiva je i podrška,, javnih ličnosti,, iz Hrvatske, uz neodoljivu želju da se priključe rušilačkim pohodima pojedinaca u Srbiji. Pohodima onih koji su instruisani od Marinike Tepić, koja je nebrojeno puta u toku svog političkog delovanja, ničim izazvana, imala potrebu da istakne da ne pripada srpskom narodu i potrebu da isti taj narod nazove genocidnim. Tu je naravno i Brajan Brković sa Cetinja, glavni protagonista nereda u Novom Sadu, koji je unuk Jevrema Brkovića, crnogorskog fašiste i najvećeg neprijatelja Srba u Crnoj Gori. Prosto, svako u Srbiji kada čuje ovo, postavi sebi pitanje, da li neko iz NS uopšte može i da dođe na Cetinje a kamoli da na tom istom Cetinju, pravi nerede i direktno vređa državu Crnu Goru.

U svemu ovome, ni SPC nije ostala pošteđena, pa je za napade na nju i Patrijarha zadužen direktno Mlađan Đorđević, kum Dragana Đilasa.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Ako se na sve ovo doda i politička podrška iz dela EU i međunarodne zajednice, od istih onih političara, koji su poput Viole von Kramon, angažovani na poslovima ukidanja Republike Srpske, priznavanja lažne nezavisnosti Kosova i Metohije i na poslovima gušenja srpskog identiteta u Crnoj Gori, sve postaje kristalno jasno.

Glavni cilj svega nije nikakva ekologija, već izazivanje nestabilnosti u Srbiji i nasilno uklanjanje srpskog predsednika Aleksandra Vučića, oko koga je okupljen ceo naš narod na Balkanu, a nakon toga bi mnogo lakše bilo završiti poslove na ukidanju Republike Srpske, nezavisnosti Kosova i Metohije i gušenje identiteta srpskog naroda u Crnoj Gori i na kraju posao konačnog uništenja SPC i Srbije. 

Stihovi jedne čuvene epske pesme  kažu:,,Ali su se prevarili ljuto, sve to može biti obrnuto, tigar ljuti ne boji se lavu, ni Golijat nije ubr’o slavu…,, i oni možda najbolje opisuju sadašnje stanje u kome se Srbija i srpski narod na Balkanu nalazi, ne po prvi put u svojoj istoriji .

Prevarili su se i Marinika Tepić i Brajan Brković sa Cetinja i Mlađan Đorđević, kum Dragana Đilasa.

Niti će srpski narod dopustiti scenario koji su smislili sa svojim mentorima, niti će srpski predsednik popustiti politikama i ucenama ulice, pa samim tim ni oni neće postići ciljeve koji leže iza čitave njihove ujdurme

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

Pokazaće im to narod veoma brzo, april mesec će skoro!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar