VUČIĆ ODGOVORIO NOVINARU N1: Siniša Mali najbolji ministar finansija u celom regionu

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na govor i na pitanje novinara TV N1.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НОВИНАРУ Н1: Синиша Мали најбољи министар финансија у целом региону

Foto: Printskrin

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Ja sam očekivao da će miting biti nešto bolji, ali ovo su uobičajene fraze koje svaki dan ponavljate. Kažete, bili su pokušaji atentata, ja ne znam ni za jedan. Da li su neki znali, njihov je posao da to spreče. Ne znam šta je vas pogodilo, to što nije uspeo atentat, ili je nekome podizan rejting. Što se tiče prisluškivanja, upravo je u toku pisanje optužnog akta. Tako da lica koja su učestvovala u tome snosiće krivičnopravnu odgovornost. Što se tiče Siniše Malog i plagiranja, ja mislim da je Siniša Mali najbolji ministar finansija u celom regionu, da odlično radi svoj posao i da je izuzetno stručan. Popravili ste mi raspoloženje vašim mitingovanjem i političkim traktatom. Recimo uzmete u obzir Đilasa, Tepić ili Aleksića, pogledajte ocene tog ponavljača iz Trstenika ili ocene Siniše Malog. Uvek ti najgori sebe predstavljaju kao najbolje, a one koji su neuporedivo bolji predstavljaju kao najlošije – rekao je predsednik.

 

On je nastavio govoreći o takozvanim crnim listama SAD, i rekao da svako ko ima neko saznanje treba da podnese krivičnu prijavu.

– Što se tiče mojih prijava da idem na poligraf, ja sam uvek spreman za to. Da vas podsetim ja sam na poligrafu bio, a ako pozovete ove što su uništili zemlju, niko od njih neće. Pajtić kada je iznosio neistine ja sam bio na poligrafu, a on nije. Pa onda idu teorije na vašim televizijama kako poligraf nije važan, pa kako ne radi, nije valjan – izjavio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar