VUČEVIĆ: Ovo će biti najbolja „Nidekova“ fabrika na svetu za proizvodnju elektromotora za vozila na električni pogon

„IĆI brzo znači ići sporo bez prekidanja“, glasi poznata japanska poslovica i, u skladu sa ovom japanskom mudrošću, mi u Novom Sadu idemo izuzetnom brzinom napred jer kod nas nema stajanja, nema čekanja, gotovo svaki mesec se nove velike stvari dešavaju, rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik ovog grada.

ВУЧЕВИЋ: Ово ће бити најбоља Нидекова фабрика на свету за производњу електромотора за возила на електрични погон

Foto: Instagram printscreen/milosvucevic_gradonacelnik

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– U društvu predsednika Aleksandra Vučića, njegove ekselencije ambasadora Japana Takahiko Kacumate i gospodina Šingo Cuđija, predstavnika „Nideka“ položili smo kamen temeljac za buduću fabriku ovog japanskog giganta na Kaćkom putu, u Novom Sadu. Podsećam da je „Nidek“ jedan od svetskih lidera u elektro industriji, da će buduća fabrika biti najbolja „Nidekova“ fabrika na svetu za proizvodnju elektromotora za vozila na električni pogon i da je planirano zapošljavanje skoro 500, uglavnom visokoobrazovanih kadrova.

– Naizgled sporim, ali neprekidnim koracima smo poslednjih godina od Novog Sada napravili oazu za IT i „hajtek“ industriju u celom regionu. „Nidek“ je kruna našeg dosadašnjeg rada, ponos je u svima nama, ponos koji nas tera na nove korake, na novi napredak za našu Srbiju! Živeli – zaključio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar