VUČEVIĆ: Kibiceri su uvek u prednosti, jer ne snose odgovornost ni za šta, samo grickaju semenke i pljuckaju!

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević osudio je zlonamerne komentare vezane za slovne greške na nedavno rekonstruisanom Pozorišnom trgu, i istakao da neće dozvoliti da nekoliko pravopisnih grešaka bace senku na ovako važan projekat koji dolazi od predstavnika stranke koja je bila deo režima.

ВУЧЕВИЋ: Кибицери су увек у предности, јер не сносе одговорност ни за шта, само грицкају семенке и пљуцкају!

Foto Ž. Knežević

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Mi svi, a ja posebno sam ponosan na Pozorišni trg koji je velelepan, i nikada grad nije imao tako uređen trg. Pogledajte sve ostale delove grada, i vidite koji je lepši. Najuređeniji, najbolji materijali i najbolja rasveta, jedan omaž istoriji grada i putokaz u razvoju grada. Bilo je nekih tehničkih i leksičkih grešaka, što može da se ispravi, ali niko to faktografski nije osporio. LJudi zastaju, pričaju, gledaju, dobili su novi obris centra grada. A ti ljudi, bili verujući ili ne, trebalo bi da nauče gde se sveće pale. I u porti Uspenskog hrama ćemo izgraditi objekat za paljenje sveća, pa ako žele da se pomole za razvoj i napredak grada, pa ako veruju u boga, dobrodošli su. Oni kukaju, a oni nisu mogli nijednu pločicu da zamene. Što oni nisu rešili Pozoršini trg, ili Ulicu kralja Aleksandra? Mi bismo onda nešto drugo rešili. Uvek je lako kritikovati. Kibiceri su uvek u prednosti, jer ne snose odgovornost ni za šta, samo grickaju semenke i pljuckaju. Trebalo je neko da ih poduči gde se sveće pale. Grad ide napred i čeka nas spektakl, posebno 13. januara – naveo je on.

Vučević je najavio i da će ovako urediti i ceo centar, „da blista u novom ruhu, pa neka neko za 50-60 godina pravi bolje“.

– Bitno mi je da smo pokazali da vodimo računa o svim delovima grada i trudimo se da pokažemo da su svi oni ravnopravni. Ovo je pobeda svih i idemo dalje! – istakao je on.

BONUS VIDEO – SRUŠIĆU AVION: Incident na letu Bilund-Tuzla zbog vanrednog sletanja na beogradski aerodrom

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar