VREDNOSTI NA SIGURNOM MESTU: Sefovi u centru Beograda

PRIBLIŽAVA se sezona prazničnih putovanja i odmora, i ukoliko ste među onima koji će otputovati na neko lepo mesto, vaš dom ne bi trebalo da privlači pažnju „nepoželjnih gostiju“.

ВРЕДНОСТИ НА СИГУРНОМ МЕСТУ: Сефови у центру Београда - уз 50% попуста за закуп на 12 месеци

Foto: Promo

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

I ne samo tada, uvek bi trebalo da, rasterećeni briga, držite vrednosti na sigurnom mestu.

Čuvanje dragocenosti u sefovima je dobra i korisna navika – navika ljudi koji su spremni da za svoj mir plate mali iznos za sigurnost svoje imovine. Time stiču saznanje da su im bitne stvari uvek na sigurnom, i ovaj osećaj im omogućava da žive opuštenije i da se usredsrede na ono što je važno.

Sef može da iznajmi svaki građanin ili preduzeće koje potpiše ugovor sa bankom, a procedura je jednostavna. Sadržaj sefa predstavlja ličnu imovinu zakupca i banka ima obavezu da mu omogući nesmetan pristup uz potpunu diskreciju. Kada klijent odluči da poveri dragocenosti banci, dovoljno je da odabere odgovarajuću veličinu sefa i podnese zahtev.

Ipak, često se smatra da u centru grada nema slobodnih sefova, da je teško naći parking u blizini filijale banke, a i da je cena zakupa sefova poprilično visoka.

Upravo zato je API Banka ponudom od 50% niže cene zakupa sefova na period od 12 meseci i bez obaveze polaganja garantnog depozita, rešila da izađe u susret svima koji iskoriste ovu ponudu do 31. 1. 2022. godine.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Beogradska filijala u Makedonskoj 44, preko puta ”Politike”, je mesto gde vas uz veliki broj sefova i mogućnost korišćenja parkinga Banke čekaju ljubazni savetnici. Ukoliko ste u Novom Sadu, takođe u filijali API Banke u Narodnog fronta 12 (PC NIS) od septembra meseca možete koristiti uslugu iznajmljivanja sefova u tri različite veličine.

Klijentima se savetuje da čuvaju hartije od vrednosti, nakit, zlato, plemenite metale, porodično nasleđe, originale dokumenata. Sefovi se ne koriste za čuvanje novca iz očiglednog razloga – isplativije je staviti novac na oročenu štednju i tako zaraditi kamatu na njemu, nego ga ostaviti da stoji u sefu bez ikakve nadoknade. Ono što ne treba odlagati u sef su predmeti koji mogu izazvati eksploziju ili požar, zatim stvari podložne oštećenju i raspadanju, kao i druge stvari koje mogu ugroziti zdravlje zaposlenih, sigurnost banke i drugih sefova.

Važna karakteristika filijala API Banke je da se svaki posetilac tamo oseća kao vrlo poseban gost i da nema liste čekanja. U Makedonskoj 44 u Beogradu ste dobrodošli svakog radnog dana od 9 do 16.30 časova (utorkom od 10 do 17.30), gde vam profesionalno osoblje pruža redovne bankarske usluge, među kojima je zakup sefova, smeštenih u posebnom, dobro obezbeđenom trezoru.

Filijala u Novom Sadu ima isto radno vreme, osim što je četvrtkom otvorena od 10 do 17.30 č.

Posetite API Banku, zakažite zakup sefa na vreme i time iskoristite vreme posvećeno samo vama tokom specijalne ponude do kraja januara. Detaljnije o pogodnostima izdavanja sefova se informišite ovde ili putem telefona Kontakt centra 011/395-2265.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar