VOZOM DO UŽICA: Prekid na delu pruge Beograd-Bar zbog odrona

ŽELEZNIČKI saobraćaj na deonici između stanica Zlatibor i Jablanica, na delu barske pruge Užice – Prijepolje, u prekidu je od noćas zbog odrona, saopšteno je iz „Infrastrukture železnice Srbije“.

ВОЗОМ ДО УЖИЦА: Прекид на делу пруге Београд-Бар због одрона

Foto M. Labudović

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Navodi se da prilikom odrona niko nije povređen ali da je odron oštetio prugu i kontaktnu mrežu te da stručne službe ovog preduzeća rade na uklanjanju odrona i popravljanju železničke infrastrukture, kako bi saobraćaj što pre ponovo proradio.

Ističu da posao otežava to što je ovaj deo pruge veoma nepristupačan, a za raščišćavanje odrona je neophodno angažovanje mehanizacije.

Iz Infrastrukture železnice Sebije navode da je za putnike večernjih vozova, koji saobraćaju između Beograda i Bara, železnička kompanija „Srbija Voz“ organizovala autobuski prevoz na relaciji Užice – Prijepolje – Užice. „Srbija Voz“ je organizovao autobuski prevoz od Užica do Prijepolja Teretni i za putnike putničkog voza koji je u 15.38 sati pošao iz Beograd Centra za Prijepolje Teretnu, ali zbog odrona saobraća samo do Užica. Ostali putnički vozovi koji po redu vožnje saobraćaju između Užica i Prijepolja biće otkazani do raščišćavanja pruge i ponovne normalizacije železničkog saobraćaja, navodi se u saopštenju i dodaje da se železnički saobraćaj između Beograda i Užica odvija redovno i nesmetano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar